De erkende Lindab-installateur is de onmisbare schakel in de oplevering van een perfect werkend ventilatiesysteem D.

Bij Lindab zijn we ervan overtuigd dat systeem D de enige juiste benadering is voor de ventilatie van een moderne gezinswoning. Maar dan wel gerealiseerd met kwaliteitsmateriaal en ontworpen en afgeregeld door een professional. Een ventilatiesysteem is immers een hoogtechnologisch product.

 

U vindt in onze webshop alle onderdelen die u nodig heeft om een kwaliteitsvol ventilatiesysteem te bouwen. Wat in onze webshop echter ontbreekt is de ervaring en de knowhow van een professional:

  1. die u helpt met de concrete intekening van het kanalensysteem.
  2. die raad geeft om het thermisch en akoestisch comfort te optimaliseren door op de juiste plaatsen regelventielen en geluidsdempers te voorzien.
  3. die aanduidt waar toegangsluikjes voor onderhoud noodzakelijk zijn.
  4. die beschikt over de apparatuur om het kanalennetwerk te testen op lekken.
  5. die het ventilatiesysteem perfect kan inregelen om uw woning stil, tochtvrij en zuinig te ventileren.
  6. die beschikt over het reinigingsmateriaal om uw installatie jarenlang in prima conditie te houden.

We zijn ervan overtuigd dat iedere doe-het-zelver een kanalennetwerk met Safe Click kanalen kan realiseren. Maar we raden ten stelligste aan om bij de voorbereiding van de werf en bij het in-gebruik-nemen van de installatie beroep te doen op een erkende Lindab-installateur. Voor een kleine vergoeding zorgt hij er voor dat uw ventilatiesysteem de bron is van een aangenaam klimaat in de woning van uw dromen. 

 

Bent u er ook van overtuigd dat dit de juiste aanpak is, contacteer ons dan voor de erkende Lindab installateur in uw buurt.